Friss topikok

Linkblog

Szeretőfogás leszbikus csalival 2008.03.14.

2008.04.03. 19:49 | czcilla | Szólj hozzá!

Az eset egy ismerősömmel történt meg. 40-es férfi nevezzük Ákosnak - a vendéglátóiparban dolgozik. Vagyis az éjszakában. Mindig is hajtotta a nőket, sosem volt elég belőlük, közben meg időről-időre kiégett, olyankor nem kellettek neki a pincérlányok, diszkó-cicák. Valami izgalmasabbra vágyott.

Elkezdte nézegetni az internetes társkereső oldalakat. De nem az átlagos szexpartner kereső üzenetek hozták lázba
Sokkal nagyobb kihívást látott a leszbikus nőkben. Egy olyannak bizonyítani, aki nem férfire vágyik. Keresett egy fotót egy bombázóról, egy külföldi modell képét szedte le a netről, és női néven Bernadettként - beregisztrált vele egy társkereső oldalra.

Heteket feccölt abba, hogy olyan nőkkel levelezzen, akik inkább a leszbikus szex felé hajlottak, de nem zárkóztak el egy harmadik fél, egy férfi jelenlététől sem.

Nem csak szexről szóltak a levélváltások, emberünknek valóban bele kellett bújnia a dögös csaj bőrébe. Le kellett írnia, hogyan él, hogyan telnek a napjai, mit szeret és mit nem, milyen típust keres, milyen kapcsolatai voltak korábban, mik a vágyai szóval, hogy miről álmodik a lány.

Végül egyetlen levelező partner maradt fenn a rostán, ő igazán tetszett neki. 25 éves, szőke, karcsú, hosszúcombú nő. Kinga. Sok közös pontot találtak. Az első persze a szex volt, az izgalmas tepontosantudodhogyszeretem fajta együttlét, ami a világ előtt tabu téma, és ettől még érdekesebb.
De a férfiakról is megegyezett a véleményük: nehéz velük, nem őszinték, önzőek, kevés köztük az olyan, akit egy nő nyugodt szívvel közel engedhet egymáshoz. Abban is megállapodtak, hogy időként azért mindketten próbálkoznak a hagyományos férfi-nő kapcsolattal, de még ha működik is a dolog, szükségük van rá, hogy feldobják egy kis barátnők közötti játékkal. Amit persze a férfiak hálásan szoktak fogadni.
Ákos rengeteg mindent megtudott Kingáról, egészen személyes információkat is a gyerekkoráról, a szüleiről, az első szerelméről. És persze magáról is írt hasonlókat.

Aztán eljött a pillanat, mikor már nem lehetett volna túl sokáig húzni a találkozást. Ekkor Ákos bedobta a csalit: megírta a lánynak, hogy hirtelen közbejött valami, ami miatt egy hónapra el kell utaznia külföldre, de nem akarja, hogy Kinga addig magára maradjon. Mivel már korábban eljutottak odáig, hogy leendő édesketteseiket néha édes hármassá is bővíthetik majd, áthidaló megoldást ajánlott.

Azt írta, találkozott egy férfival, és együtt töltött vele egy vad éjszakát. Élete meghatározó szexuális élményeként mesélt erről az alkalomról, és a férfiről akinek mindezt köszönhette, azt állította: a legjobb szerető. Hozzáfűzte, már annak a gondolatától is libabőrős lesz, hogy a világ legjobb pasija és legjobb nője együtt várja majd őt haza. Arra kérte Kingát, ha van kedve, találkozzon ezzel az Ákossal, és melegedjenek össze, mire ő is csatlakozhat hozzájuk. Saját magát Ákosként valamiféle testi-lelki hídként állította be, mely összeköti Kingát Bernadettel.

Kinga eleinte picit vonakodott, de végül is nem akart tétlenül várni egy hónapig, mert Bernadett levelei folytonos izgalomban tartották. Persze elsősorban őt akarta, de úgy tűnt, átmenetileg beéri a híddal is, ha ez elvezet álmai nőjéhez.

Két nap múlva Ákos ágyába dőlt. Beváltotta az ígéretet. Épp olyan szép volt, mint a képeken, épp olyan szenvedélyes volt, mint a levelei.
Hogy olyan elégedett volt-e Ákossal, mint ahogy azt Bernadett jósolta, az már nem derült ki a férfi beszámolójából. Annyi biztos: Ákost ismét feldobta az eset. Csaknem egy hónapjába került, hogy becserkéssze a nőt, és ez a játék épp elég volt ahhoz, hogy egy időre legyőzze kiégettségét. Egy darabig megint jöhettek a pincérlányok és a diszkó cicák.
És a tanulság? Nyilván mindenkinek kicsit más. De az biztos: egy szexre éhes férfi nem ismer lehetetlent.
/A cikket egy internetes oldalon találtam/

A bejegyzés trackback címe:

https://czcilla.blog.hu/api/trackback/id/tr61410167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása